E-maildisclaimer voor e-mailberichten verzonden vanaf de domeinen van Uitvaart Internet Diensten


De informatie verzonden met e-mailberichten (en bijlagen) door Uitvaart Internet Diensten, is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en hen die van de afzender toestemming hebben gekregen dit bericht te lezen.

De informatie in dit e-mailbericht (en bijlagen) kan vertrouwelijk van aard zijn. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.

Indien u niet de beoogde ontvanger bent, wordt u verzocht de afzender per ommegaande van de onjuiste adressering/ontvangst op de hoogte te stellen en deze e-mail, met inbegrip van eventuele bijlagen, uit uw systeem te wissen.

Uitvaart Internet Diensten is genoodzaakt aansprakelijkheid voor directe en/of gevolgschade voortvloeiende uit het gebruik, of het zich baseren op e-mailberichten en/of de inhoud daarvan uit te sluiten.

Uitvaart Internet Diensten heeft aan het opstellen en verzenden van deze e-mail en daarbij gevoegde bijlagen de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat dit bericht onvolledig is, onjuistheden bevat, niet voor u bestemd is of te laat wordt ontvangen. Uitvaart Internet Diensten aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

De inhoud van e-mails hoeft niet noodzakelijkerwijs het officiële standpunt van Uitvaart Internet Diensten te verwoorden.

Alle e-mail van Uitvaart Internet Diensten wordt zowel bij binnenkomst als bij uitgaan gecontroleerd op computervirussen.

Uitvaart Internet Diensten is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leeuwarden onder nummer 01071165.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.